پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به دکتر فرهاد رهبر

کد خبر: 826 تاریخ انتشار: 1396/5/4
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در پیامی انتصاب دکتر فرهاد رهبر، را به سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت و انتخاب وی را به این سمت حاصل خدمات ارزشمند ایشان در طول دوران خدمت و آینده نگری مجموعه مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی دانست.
image

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران،  متن پیام دکتر کیومرث نیازآذری به دکتر رهبر به شرح زیر است:

استاد فرهیخته و ارجمند جناب آقای دکتر فرهاد رهبر

انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان رییس بزرگترین دانشگاه حضوری جهان که نشأت گرفته از سوابق درخشان علمی، سیاسی ، اعتقادی و مدیریت جهادی شما در عرصه های مختلف اجرایی و دانشگاهی و آینده نگری مجموعه مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی است  را صمیمانه تبریک عرض می نمایم.

بی شک تجارب ارزشمند جنابعالی در عرصه های مدیریتی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موجب توسعه تحصیلات تکمیلی، توسعه فعالیتهای دانش بنیان ، افزایش سطح کمی و کیفی آموزش و پژوهش و ارتقاء جایگاه علمی این دانشگاه و کشور در پهنه ی گیتی خواهد شد و نوید آینده ای روشن و پرافتخارتری را برای دانشگاه آزاد اسلامی که ثمره ی علمی و آموزشی انقلاب مقدس جمهوری اسلامی ایران و یادگار امام راحل(ره) است خواهد داد.

اینجانب به نمایندگی از روسا، معاونین، استادان ، کارکنان و دانشجویان کلیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران انتصاب جنابعالی را به عنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت عرض کرده و امیدوارم با توکل و استعانت از درگاه خداواند متعال و در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج)، توفیقات روزافزون شما را در رشد و شکوفایی علمی و آموزشی کشور، تحقق آرمان های بزرگ انقلاب اسلامی، ارتقاء جایگاه علمی کشور و این دانشگاه، تحقق سند چشم انداز و برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای جهانی سازی آموزش عالی، توسعه ارتباطات و جذب دانشجویان بین المللی، توسعه زبان فارسی و توسعه مبانی اسلامی شاهد باشیم.

ومن ا.. توفیق

دکتر کیومرث نیازآذری

رییس دانشگاه آزاد اسلامی

واحد ساری و استان مازندران